Charytatywna aukcja dzieł sztuki z Wuppertalu

Diecezja Legnicka świętuje swój Jubileusz, realizując różnego rodzaju  projekty. W parafii katedralnej dzięki wsparciu Caritas Diecezji Legnickiej planuje się utworzenie schroniska dla bezdomnych oraz innych placówek charytatywnych dla potrzebujących. Osoby odpowiedzialne z fundacji „Stiftung Seelsorge” uznały tę inicjatywę za godną poparcia. W związku z tym przekazali 115 obrazów ze swojej kolekcji dzieł sztuki na aukcję na rzecz tego projektu.

Prosimy o przekazanie zaproszenia do udziału w tej aukcji oraz linku (https://aukcja-korzysc-legnica.jimdosite.com) do oferowanych przedmiotów wszystkim swoim przyjaciołom i znajomym. Każdy, kto zakupi na tej aukcji obraz.

Osoby, które nie mogą osobiście uczestniczyć w aukcji, mogą również wcześniej złożyć pisemną ofertę. W tym celu należy podać swoje imię i nazwisko, adres, numer obrazu wystawionego na aukcję oraz kwotę, do której można licytować. Zamówienia należy przesyłać na adres: mail@stiftung-seelsorge.de

Bardzo dziękuję za pomoc.

LICYTACJA OBRAZÓW ODBĘDZIE 11 CZERWCA (SOBOTA) O GODZ. 10.00

W AKADEMII RYCERSKIEJ W LEGNICY.

Michael Grütering
Dr. theol., Ehrendomherr (Liegnitz)
michael.gruetering@icloud.com
www.stiftung-seelsorge.de